Lodging Confirmation

We can only book discount tours for guests that have booked lodging through us.

If you booked lodging with us through airbnb, please call us to make your tour reservation. 907-224-2424

Tour
Name Age

If you wish us to use a different credit card number then the one you gave us, please call with that information. 907-224-2323

Calving Glacier
Alaska's Point of View "FREE" Reservation Service for Seward Alaska.

Our convenient one stop reservation service handles everything from accommodations to wildlife & glacier cruises in Seward. Plus discounts on tours for people that book lodging through us. Knowledgeable staff makes your trip planning fun, fast and easy!

Contact us now at 907-224-2323.
SPECIALS
HOME
LODGING
RESERVATIONS
TOURS
FISHING
OUTDOORS
TRANSPORTATION
RESTAURANTS
SHOPPING
EVENTS
NEIGHBORS
HISTORY
PICTURES
CONTACT US
CANCELLATIONS
SITE MAP
EXCURSIES EN VERHUUR

U krijgt korting op tochten met Major Marine Tours, Renown Charters, Kenai Fjord Tours, Ididaride Dog Sled Tours, Godwin Glacier Dog Sled Tours en het Alaska Sealife Center indien de reservering via Alaska's Point of View free Reservation Service geboekt is.

Kenai Fjords National Park - TOUR CRUISES
Major Marines Tours

Een van de meest populaire belevenissen die Seward biedt is dat het de poort is tot een van de meest spectaculaire nationale parken in het land. Kenai Fjords National park ligt bij benadering 4 mijlen westelijk van Seward.

Het prachtige l... Kenai Fjords -- Kenai Fjords National Park - TOUR CRUISES

Het Alaska SeaLife Center
harbor seal

Het Alaska SeaLife Center biedt een persoonlijke kennismaking van dichtbij met de wilde dieren in de Gulf of Alaska. Bekijk door het onderwaterscherm 500 kilo wegende Steller zeeleeuwen die langs het venster zwemmen, duikende papagaaiduikers die leven in een natuurlijke omgeving en zeehonden die het water verlaten hebben en op rotsachtige stranden liggen. De koningkrab, zeesterren en de Pacifische octopus kunt u ook verwachten, net als als veel andere dieren die u tijdens de verschillende getijden kunt ontdekken en diepzeevissen.

De entree voor het Alaska SeaLife Center bedraagt $15.00 voor volwassen, via Alaska's Point of View is dit $10.00. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is de entree $12.00, via Alaska's Point of View is dit $8.00, kinderen jonger dan 6 jaar zijn gratis. Ga voor meer gedetailleerde informatie over het Alaska Sealife Center: http://www.alaskasealife.org/

(Reserveringen moeten gemaakt worden via Alaska's Point of View Reservation Service om deze korting te kunnen ontvangen.)

aslpuffin.jpg -- puffin
 --
Ididaride Dog Sled Rides
Ididaride Dog Sled Rides

De Iditarod sleehondenrace, Alaska’s topattractie tijdens de winter, wordt elke zomer werkelijkheid in Seward, Alaska, bij de IdidaRide sleehondentocht. De eigenaars, die het bedrijf nog altijd zelf runnen, zijn de familie Seavey, die verbonden zijn met de Iditarod vanaf het begin. IdidaRide biedt gasten een uitgebreid kennismaking met een echte Iditarod race kennel. Daarnaast biedt IdidaRide gasten het avontuur die de honden met zich meebrengen met een hondensleerit van twee mijlen op comfortabele sledes met wielen gedurende iedere dag van het zomerseizoen.

De Wilderness Sled Doge Ride tocht van anderhalf uur is de perfecte manier om te leren over deze bijzondere athleten die dwars door Alaska racen. De Iditarod is de rode draad door de hele tocht. Uw gids en sleedrijver zijn ervaren gidsen die weten wat het is om van Anchorage naar Nome met een hondenteam te racen. De honden zijn Iditarod athleten van wereldklasse.

Van mei tot september bedragen de prijzen voor volwassenen $59.00, via Alaska's Point of View is dit $55.50. De prijs voor kinderen bedraagt $29.00, via Alaska's Point of View is dit $27.00. Gaat u voor meer gedetailleerde informatie over de Ididaride Sled Dog Tours naar: http://www.ididaride.com/

(Reserveringen moeten gemaakt worden via Alaska's Point of View Reservation Service om deze korting te kunnen ontvangen.)