Lodging Confirmation

We can only book discount tours for guests that have booked lodging through us.

If you booked lodging with us through airbnb, please call us to make your tour reservation. 907-224-2424

Tour
Name Age

If you wish us to use a different credit card number then the one you gave us, please call with that information. 907-224-2323

Calving Glacier
Alaska's Point of View "FREE" Reservation Service for Seward Alaska.

Our convenient one stop reservation service handles everything from accommodations to wildlife & glacier cruises in Seward. Plus discounts on tours for people that book lodging through us. Knowledgeable staff makes your trip planning fun, fast and easy!

Contact us now at 907-224-2323.
SPECIALS
HOME
LODGING
RESERVATIONS
TOURS
FISHING
OUTDOORS
TRANSPORTATION
RESTAURANTS
SHOPPING
EVENTS
NEIGHBORS
HISTORY
PICTURES
CONTACT US
CANCELLATIONS
SITE MAP
EXCURSIES EN VERHUUR
Kenai Fjords National Park - TOUR CRUISES
Half Day Cruises    [open ¬ close details]
Full Day Cruises    [open ¬ close details]
Major Marines Tours Logo -- Major Marines Tours Kenai Fjords -- Kenai Fjords National Park - TOUR CRUISES

Een van de meest populaire belevenissen die Seward biedt is dat het de poort is tot een van de meest spectaculaire nationale parken in het land. Kenai Fjords National park ligt bij benadering 4 mijlen westelijk van Seward.

Het prachtige landschap en de ongerepte natuur kunnen dagelijks tijdens een privé tocht en met charterboten worden ontdekt. De duur van de tocht varieert van 2,5 tot 10 uren. De kortere tochten vinden plaats in de Resurrection Bay.

U heeft de mogelijkheid om de Bear gletsjer, arenden, walvissen, papagaaiduikers, zeeotters, de Piedmont gletsjer & alpine gletsjer te bewonderen.

De langere tochten gaan de oceaan op en vervolgens naar de Ailak Bay. Direct aan de oceaan liggen hier meerdere gletsjers, omringd door het prachtige berglandschap, te midden van de wilde natuur.

Ik word vaak door mensen gevraagd, welke tour ik kan aanbevelen. Dit is mijn standaard antwoord: neem een dagtocht, in plaats van een tocht van een halve dag. Met een tocht van een halve dag bezoekt u alleen de baai. De kans is groot dat u er wilde dieren zult zien, maar u ziet niet de indrukwekkende gletsjers die aan het water liggen en in de oceaan verdwijnen. Alle bedrijven die deze tochten aanbieden, doen ongeveer dezelfde plaatsen aan. Daarom moet u niet alleen overwegen, aan wat voor soort boot u de voorkeur geeft, maar ook of u een uitgebreid buffet op de boot wenst, een chic diner of gebakken zalm op een eiland.

Hieronder volgt een lijst met tijden en prijzen van de tochten naar het spectaculaire Keinai Fjords National Park. U krijgt korting indien de reserveringen zijn geboekt via de Alaska’s Point of View Reservation Service. Maakt u, indien mogelijk, minstens een week van tevoren uw reservering, zodat er niet op het laatste moment problemen optreden.

Prijzen zijn exclusief 7 % omzetbelasting, $3.50 persoonsbelasting.

Back to previous page