Lodging Confirmation

We can only book discount tours for guests that have booked lodging through us.

If you booked lodging with us through airbnb, please call us to make your tour reservation. 907-224-2424

Tour
Name Age

If you wish us to use a different credit card number then the one you gave us, please call with that information. 907-224-2323

Calving Glacier
Alaska's Point of View "FREE" Reservation Service for Seward Alaska.

Our convenient one stop reservation service handles everything from accommodations to wildlife & glacier cruises in Seward. Plus discounts on tours for people that book lodging through us. Knowledgeable staff makes your trip planning fun, fast and easy!

Contact us now at 907-224-2323.
SPECIALS
HOME
LODGING
RESERVATIONS
TOURS
FISHING
OUTDOORS
TRANSPORTATION
RESTAURANTS
SHOPPING
EVENTS
NEIGHBORS
HISTORY
PICTURES
CONTACT US
CANCELLATIONS
SITE MAP
OUTDOOR ACTIVITEITEN
Outdoor activiteiten in en rondom Kenai Fjords.
Wilde dieren
wildlifebear.jpg -- bear wildlifealbino.jpg -- albino moose wildlifesmoki.jpg -- 27 pound cat

Aan het eind van de winter en in het voorjaar lopen er regelmatig rendieren door uw tuin. In het najaar zwerven beren door de straten op zoek naar voedsel. Vergeet niet dat dit wilde dieren zijn en dat ze vaker door de straten trekken dan het aantal keren dat ze daadwerkelijk worden gezien. Gedurende de zevenentwintig jaar dat ik in Seward woon heb ik nooit een beer binnen het stadgebied gezien, maar heb ik de bewijzen dat er beren waren vaak, ja heel vaak zelfs gezien.

Gedurende het hele jaar zijn er zeeleeuwen of zwemmende zeeotters te zien langs de kustlijn. Arenden zijn altijd aanwezig en vooral tijdens het zalmseizoen.

Tijdens bepaalde delen van het jaar kan je walvissen zien vanaf de kade. Ik heb nog nooit aan een cruise deelgenomen en nog geen walvissen gezien.

Back to previous page