Lodging Confirmation

We can only book discount tours for guests that have booked lodging through us.

If you booked lodging with us through airbnb, please call us to make your tour reservation. 907-224-2424

Tour
Name Age

If you wish us to use a different credit card number then the one you gave us, please call with that information. 907-224-2323

Calving Glacier
Alaska's Point of View "FREE" Reservation Service for Seward Alaska.

Our convenient one stop reservation service handles everything from accommodations to wildlife & glacier cruises in Seward. Plus discounts on tours for people that book lodging through us. Knowledgeable staff makes your trip planning fun, fast and easy!

Contact us now at 907-224-2323.
SPECIALS
HOME
LODGING
RESERVATIONS
TOURS
FISHING
OUTDOORS
TRANSPORTATION
RESTAURANTS
SHOPPING
EVENTS
NEIGHBORS
HISTORY
PICTURES
CONTACT US
CANCELLATIONS
SITE MAP
OUTDOOR ACTIVITEITEN
Outdoor activiteiten in en rondom Kenai Fjords.
Zeilen
 --  --  --

Seward, met een dagelijkse zuidelijke wind van 15-20 knopen die langs de 20-mijlen lange, noord/zuidelijke baai waait, is een zeilbestemming van wereldklasse. De juni-uitgave van 2004 van Sail Magazine tipte zelfs Seward als een van Amerika’s 10 beste plaatsen voor zeilers.

Sewards stond in 2004 ook centraal in een artikel in de juli-uitgave van Cruising World. "The Secrets of Seward," van Ralph Narajo behandelt de voordelen van het zelfstandig huren van een boot vanuit Seward aan boord van een Catalina 30 Mark III.

U kunt de zeilen al binnen enige minuten na het verlaten van Seward’s Small Boat Harbor strijken, met alleen het geluid van de wind in de zeilen en de boot die door het water glijdt. Houd uw camera in de aanslag omdat wilde dieren soms aan het oppervlak komen voordat alle stootkussens aan boord zijn en de trossen los zijn gegooid!

Zeven mijlen van de inham Thumb Cove vandaan is de eerste goede aanlegplaats, dit is een favoriete bestemming voor zeilers voor een lunchstop of voor een overnachting. Het water stroomt in prachtige watervallen. Neem een bootje naar de oever om foto’s te maken, een wandeling over het strand te maken of een paar bessen te plukken.

Houd de zeilen strak. Een andere favoriete inham is Humpy Cove, een uur zeilen vanaf Thumb Cove; Sunny Cove ligt aan Fox Island; en Agnes Cove is een geweldige stop voor degenen die naar de Aialik baai willen en kiezen voor een langere zeiltocht.

Of u een zeiltocht van slechts een middag, hetzij van meerdere dagen wenst, Resurrection Bay is de droom van iedere zeiler.

Back to previous page