Lodging Confirmation

We can only book discount tours for guests that have booked lodging through us.

If you booked lodging with us through airbnb, please call us to make your tour reservation. 907-224-2424

Tour
Name Age

If you wish us to use a different credit card number then the one you gave us, please call with that information. 907-224-2323

Calving Glacier
Alaska's Point of View "FREE" Reservation Service for Seward Alaska.

Our convenient one stop reservation service handles everything from accommodations to wildlife & glacier cruises in Seward. Plus discounts on tours for people that book lodging through us. Knowledgeable staff makes your trip planning fun, fast and easy!

Contact us now at 907-224-2323.
SPECIALS
HOME
LODGING
RESERVATIONS
TOURS
FISHING
OUTDOORS
TRANSPORTATION
RESTAURANTS
SHOPPING
EVENTS
NEIGHBORS
HISTORY
PICTURES
CONTACT US
CANCELLATIONS
SITE MAP
OUTDOOR ACTIVITEITEN
Outdoor activiteiten in en rondom Kenai Fjords.
Wandelsport
 --  --  --

Het Kenai schiereiland heeft een van de meest indrukwekkende netwerken aan wandeltochten van het land. Routes die via het gebied rond Seward toegankelijk zijn, zijn het hoogtepunt van dit netwerk en bieden wandelaars van verschillende niveaus de mogelijkheid om dit ongerepte en prachtige land te ontdekken.

Veel routes lopen door het dichtbijzijnde bos, Chugach National Forest genaamd. Breng ,voordat u uw spullen pakt en op weg gaat, een bezoek aan het bureau van het Seward Ranger District, 334 Fourth Avenue, of bel (907) 224-3374 voor routebeschrijvingen.

Bijna alle routes zijn tijdens de zomer gesloten voor wegverkeer. Voor mountainbikers zijn de routes toegankelijk maar de Forest Service raadt het gebruik van moutainbikes op sommige routes af.

Sommige routes leiden naar meren waar goed kan worden gevist. Een paar lokale winkels verschaffen regelementen of neem contact op met het State Department of Fish and Game, 333 Raspberry Road, Anchorage, AK 99518, of bel (907) 267-2218.

Lost Lake/Primrose Route - Een route van 15 mijlen tussen Lost Lake Subdivision bij mijl 5 van de Seward Highway en Primrose Campground bij mijl 17.

Deze route biedt een spectaculaire uitzicht over omliggende bergen en Resurrection baai. De route is steil en de steiging bereikt als snel 1,820 voet. Sneeuw blijft hier vaker tot in juni liggen.

Grayling Lake Route – Bij mijl 13.2 van de Seward Highway, deze route van twee mijlen leidt u door sparrenbossen en open vlaktes, met een steiging van 450 voet. U kan via deze route 3 meren bereiken.

Ptarmigan Creek Route – Begint bij mijl 23 van de Seward Highway; deze 7.5 mijl lange route (enkele reis) begint heuvelachtig, maar wordt later vlakker, met een hoogteverschil van slechts 450 voet. Ptarmigan Lake ligt bij mijl 3.5 en de route verloopt 4 mijlen langs de oostelijke kant van het meer.

De route is geschikt voor tochten van een dag of meerdere dagen en voor trekkers die onderweg camperen. Vissen op de malmaforel (lokale vis) en regenboogforel in Ptarmigan Creek en vlagzalm (eveneens een lokale vissoort) in het Ptarmigan meer.

Johnson Pass Route – Deze gemakkelijke route van 23 mijlen lang is toegankelijk via mijl 32.5 of de Seward Highway, ten noorden van Moose Pass of mijl 64 aan de Seward Highway. Een uitstekende route voor degenen die op zoek zijn naar rust en een spectaculaire omgeving met weinig hoogteverschil. De route is uitstekend geschikt voor mountainbikers tijdens de zomermaanden.

Carter Lake Route – Begint bij mijl 34 van de Seward Highway en staat garant voor een prachtige wandeldag. De route bedraagt 3.3 mijlen en voert langs een oude weg voor jeeps, de stijging bedraagt 955 voet.

Maak een tocht van meerdere dagen en campeer bij Carter of Crescent Lakes. En u kunt dit verbinden met de Crescent Lake Route (9 mijlen), hoewel het zwaar lopen is langs het meer. Bij het Carter meer kan goed op regenboogforel worden gevist.

Hier is de beste link die ik heb gevonden met goede en veel informatie over wandeltochten. http://www.trailmonkey.com/vifraklostl.htm

Back to previous page