Lodging Confirmation

We can only book discount tours for guests that have booked lodging through us.

If you booked lodging with us through airbnb, please call us to make your tour reservation. 907-224-2424

Tour
Name Age

If you wish us to use a different credit card number then the one you gave us, please call with that information. 907-224-2323

Calving Glacier
Alaska's Point of View "FREE" Reservation Service for Seward Alaska.

Our convenient one stop reservation service handles everything from accommodations to wildlife & glacier cruises in Seward. Plus discounts on tours for people that book lodging through us. Knowledgeable staff makes your trip planning fun, fast and easy!

Contact us now at 907-224-2323.
SPECIALS
HOME
LODGING
RESERVATIONS
TOURS
FISHING
OUTDOORS
TRANSPORTATION
RESTAURANTS
SHOPPING
EVENTS
NEIGHBORS
HISTORY
PICTURES
CONTACT US
CANCELLATIONS
SITE MAP
EVENEMENTEN
Musea, shows en evenementen in Seward, Alaska
Vakantietrein
 --  --  --
Een van mijn favoriete bezigheden is de trein te nemen van Anchorage naar Seward. Het landschap is anders dan wanneer je de snelweg neemt. We hebben nu een speciale trein die een keer in de winter Seward aandoet. Op deze manier kun je van het winterlandschap van Alaska genieten zonder dat iemand moet rijden, iedereen geniet van de tocht en het uitzicht. Dit vindt 's weekends plaats, begin december. Je kunt niet alleen genieten van deze speciale treintocht, maar ook in Seward wat tijd rondbrengen, in een tijd in het jaar wanneer er minder bezoekers zijn. Dat weekend zijn er veel activiteiten gepland zoals een sneeuwscootershow, winkelaanbiedingen, evenementen in het Sealife Center en tochten naar de Resurrection baai.
Back to previous page